¿Quién soy yo?

Encantada. Mijn naam is Jolie van Loo, eerstegraads bevoegd en ervaren docente in Spaans met een grote liefde voor reizen. Ik geef al jarenlang met groot plezier privéles aan volwassenen evenals op middelbare scholen en kan hierin helemaal mijn ei kwijt. Sinds zes jaar ben ik ook werkzaam als lerarenopleider Spaans aan Fontys Hogeschool Tilburg.

Het Spaans is een van de mooiste talen en heeft als voordeel dat het op de meest tropische vakantiebestemmingen worden gebruikt. En daarom misstaat een (beginners)cursus Spaans dan ook niet. Ik heb naast het Spaans ook antropologie gestudeerd in de vorm van Latijns Amerika Studies en deel graag mijn weetjes over de verschillende culturen in Latijns Amerika en wat dichter bij huis, de Spaanse cultuur.

Wat je reden ook is om het Spaans aan te leren, dat je er plezier aan dient te beleven vind ik van groot belang. Mocht je nog heel duidelijk voor ogen hebben wat een lijdend en meewerkend voorwerp ook weer was of is dat abracadabra voor jou, ik pas mijn lessen zo aan dat het voor jou makkelijk te begrijpen wordt.

Mocht je mijn cv willen inzien, verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn pagina.

Screen Shot 2016-11-03 at 22.54.28.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s